Ország-világ

2005.08.23. 00:00

Nyolc hazugság, amit mindig bevesznek a nők

Minden pasi egyforma – állítják a nők. De valóban igazuk van, ha ezt gondolják? Néhány elterjedt közhelynek köszönhetően persze azt hihetnénk, hogy jól okoskodik, aki általánosít. Pedig az előítéletek többsége csupán egyszerű spekuláció. Érdemes helyre tenni a dolgokat, és megcáfolni a legbutább, a férfiszíveket bántó téveszméket.

Árvay N. T.

Férfiaké az első lépés
Szép is lenne – az esetek hetven százalékában a hölgyek észrevehetetlen beleegyezése is kell a dolgokhoz. Erre az állításra például teljesen rácáfol a mondás, amely szerint sok családban az asszony hordja a nadrágot.

Heti 2–3 szeretkezés átlagos
Még mit nem – nincs ilyen adat. A körkérdésekben mindenki hajlamos nagyot mondani. Inkább életkorhoz köthető a nemi aktivitás. A 20-30 év közöttiek gyakran, a negyven felettiek egyre ritkábban kívánják a szexet, és ez a normális.

Nagy orr, nagy pénisz?
Badarság – semmi összefüggés nincs e két szerv mérete között. Hiába hordják olyan magasan és büszkén az orrukat a pasik. Aki mégis elhiszi ezt a hazugságot, lehet, hogy csalódni fog az első szerelmes éjszakán.

A férfiak a vékony nőket csípik
Tévedés – ezt csak a nők hiszik. Kár megállás nélkül fogyókúráznia, és arról kérdezgetnie párját, hogy mennyire tetszik neki. Az állandó nyaggatással csak kiüldözi őt a világból, és előbb-utóbb ezért hagyja majd faképnél. Elég, ha önmagával elégedett, akinek így nem tetszik, annak vékonyan sem kellene.

A méret a lényeg
Nem igaz – 12–15 centiméter untig elég. A legtöbb hölgy az átmérőre érzékeny igazán. A gyönyör fokozására inkább a technika finomítása, a figyelmesség és az együtt kitalált erotikus trükkök alkalmasak.

Van szerelem első pillantásra
Nincs – ez csak mese. Az érzelmeknek növekedniük kell, spontán csak a kedv vagy a hirtelen fellobbanó vágy alakul ki, de szerelem nem. Persze az első benyomás meghatározó lehet egy kapcsolat folytatásában.

A legtöbb férfi rideg
Hazugság – sokkal hamarabb lesznek szerelmesek, mint a hölgyek. A kezdeti vágy gyorsan alakul heves érzelmekké náluk. Megtartani aztán jóval nehezebb őket, mert sajnos könnyen keverednek újabb kalandokba.

Lusták és megbízhatatlanok
Előítélet – csak ismerni kell rejtett indító kódjukat. Az ügyesen csomagolt kérésekre még akkor sem fognak nemet mondani, ha az a legundokabb házimunkára vonatkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában