Ország-világ

2005.08.24. 17:33

Továbbra is magas a családi ételmérgezések száma

BAMA

Nem sikerül csökkenteni az otthoni ételmérgezések számát. A fertőzések többsége

a nem megfelelő hőmérsékleten való tárolás miatt következik be. A helytelenül

kezelt nyersanyagokban gyorsan elszaporodnak a baktériumok, amelyek

gyomorrontást és különféle megbetegedéseket okoznak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában