Ország-világ

2006.01.27. 14:33

Új DVD-vel jelentkezik a Pink Floyd

Pulse címmel szeptember 18-án jelenik meg a legendás Pink Floyd együttes új DVD-je.

BAMA

Minden idők egyik legnagyobb hatású együttesének 1994-es koncertjét örökíti meg a most a boltokba kerülő kiadvány. Ezzel a fellépésükkel zárták a Division Bell című turnéjukat. Tavaly ugyan újra összeálltak és felléptek a Bob Geldof által szervezett Live 8 segélykoncerten, ám ez utóbbit már mindenki csak ráadásnak tekinti...

A Division Bell turnén keszült felvételt a londoni Earls Court-ban rögzítették. A Pink Floyd összesen 14 koncertet tarott itt egymás után, s ezzel is egyfajta rekordot állított fel.

A Pulse című DVD-n hallhatóak lesznek a The Dark Side Of The Moon című album dalainak első, élőben készült felvételei is. Az első lemezen olyan felvéteket hallhatunk majd, mint a Shine On You Crazy Diamond, Another Brick In The Wall, High Hopes és a Learning To Fly, valamint felcsendül egy ritkaság is, a Bootlegging The Bootleggers című zeneszám.

Sok más meglepetés mellett lesznek még a DVD-n backstage-felvételek is, amelyeken a Pink Floyd tagjait láthatjuk a színfalak mögött és útközben a turnén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában