Ország-világ

2006.02.21. 13:42

Mick Jaggerből kitört az apa

A Rolling Stones hatalmas sikert aratott a hétvégén Brazíliában. Több mint egy millióan csápoltak a koncertjükön. Jagger azonban ezúttal nemcsak zenészként, hanem a gondos apa szerepkörben is jól mutatkozott be.

BAMA

A 62 éves szex-szimbólum és rock-sztár meglátogatta Brazíliában nevelkedő törvénytelen gyermekének iskoláját, hogy tájékozódjon a hatéves Lucas előmeneteléről. Az iskolai vizit a beszámolók szerint azonban elég viharosra sikeredett. Lucas iskolatársai szabályosan megostromolták a rock-énekest. Az igazgatónak csak úgy sikerült nagy nehezen rendet teremteni, hogy megfenyegette a nebulókat, mindet kicsapja, ha nem mennek szépen vissza az osztályukba. Arról, hogy a gyerekről egyáltalán szó esett-e végül, nem érkezett hír.

Lucas Jagger hetedik gyereke. Bár az énekes elismerte az apaságot, a kisfiút édesanyja, a neves brazil fotómodell, Luciana Gimenez egyedül neveli Sao Pauloban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában