Ország-világ

2006.02.20. 12:44

Szex helyett alszik a nagymenő

Néhány éve még dicsekvési téma lehetett egy titokban lebonyolított pásztoróra. Mostanában ez már senkit sem izgat. Az igazi nagymenő nem arról beszél, mit csinált az ágyban, hanem arról, hogy milyen ágyban aludt.

BAMA

Nem akartak hinni a szemüknek a divatos In Style amerikai társasági magazin olvasói, amikor a lap legutóbbi számában a fenegyerek Tom Ford divattervezőről készült fotókat meglátták. Az erotikával átitatott kilencvenes években Fordot még rendszerint valamilyen vadul erotikus bulin készült fotókon láthatták a magazinok olvasói, legjobb esetben félmeztelenül, de nem ritkán akár ruhátlanul is. Ehelyett a mostani lapszámban Ford arany színű szatén fürdőköpenybe burkolózva hever egy hatalmas ágyon párnák és puha takarók között – nő még a közelben sincs –, és azt mondja a riporternek: „Nekem a legnagyobb élvezet az alvás.”

Ezzel állítólag korszakalkotót mondott. A Welt am Sonntag című német lap beszámolója szerint új trend van kibontakozóban a világ fejlettebb felén, főleg Amerikában. Ma már nem dicsőség karikás szemmel bemenni reggel a munkahelyre. Régebben ezért irigyelték az embert, mert mindenki arra gondolt, hogy a kolléga biztosan jót mulatott az éjszaka. Ennek mára teljesen vége. Marian Salzman amerikai futurológus egyenesen azt állítja, hogy „az alvás a szex újfajta formája”. Néhány óra ágynyugalom – egyedül! – a mai embernek felér a legvadabb szerelmi kielégüléssel, állítja a tudós. A felső tízezer partijain manapság állítólag az a társaság középpontja, aki a legdivatosabb altatószereket ismeri. Az igazi menők már nem a legutóbb vásárolt autócsodákkal dicsekszenek, hanem azzal, hány rétegű matrac van az ágyukban, és melyik a jobb matrachuzat, a gyapjú vagy a selyem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában