Ország-világ

2006.03.16. 14:45

Életveszélyes a helyettes államtitkár állapota

Súlyos közúti balesetet szenvedett Szabó Sándorné, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium szociálpolitikai helyettes államtitkára csütörtökön, Dunavecse közelében - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

BAMA

A közlés szerint életét vesztette Gáspár Károly, a minisztérium egyik főosztályvezetője, valamint a gépkocsi vezetője, s életveszélyes sérüléseket szenvedett egy további minisztériumi dolgozó az 51-es főúton, amikor a tárca gépkocsija összeütközött egy teherautóval.

A tehergépkocsi Dunavecse felől haladt és eddig még ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a minisztérium személygépkocsijával, amelyben négyen utaztak.

Szabó Sándornét, a minisztérium szociálpolitikai helyettes államtitkárát súlyos, életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította kórházba, a főosztályvezető és a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. A negyedik utas, a minisztérium dolgozója, egy fiatal nő súlyos sérülésekkel, sokkos állapotban került kórházba. A tehergépkocsi vezetője, egy 44 éves budapesti lakos nem sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában