Ország-világ

2006.03.25. 00:00

Vigyázzatok, szlovákok, jönnek a magyar kémek!

F. K.

 

A magyarellenes kirohanásairól elhíresült Jan Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke legalább kétszáz magyar beépített kémről tud Szlovákiában az élet minden területén. „Ezek az ügynökök kártékony tevékenységet végeznek Szlovákiában, de aki többet akar tudni, kérdezze meg a szlovák titkosszolgálatot” – jelentette ki a szlovák politikus egy kereskedelmi televízió vitaműsorában. Slota pártja legutóbb kiszorult a parlamentből, de a következő választásokon már a kormányba szeretne bekerülni a pártvezér, saját szavai szerint lehetőleg kormányfőként, de a belügyminiszteri bársonyszékkel is megelégedne. „Rendet kell rakni az országban, mert a magyarok tűrhetetlen dolgokat művelnek” – mondta Jan Slota. A pártelnök hozzátette, saját fia is indul pártja színeiben, valamint egy „nagy orosz hazafi, Szergej Cselemendik is, aki mindenképpen nagyobb szlovák mint Bugár Béla”.
Jan Slota nem először beszélt arról, hogy Magyarország fenyegetést jelent Szlovákiának. Korábban arra is biztatta híveit, hogy pattanjanak tankra és rombolják porig Budapestet.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában