Ország-világ

2006.04.30. 15:01

Forgalomkorlátozások a fővárosban

Hétfő hajnalig lezárták a Lánchidat, a Clark Ádám teret és az alagutat a vasárnapi rendezvények miatt, de hétfőn is forgalomkorlátozásra kell számítani a fővárosban a május 1-ejei ünnepségek miatt.

BAMA

A Felvonulási téren a Benczúr utca és a Damjanich utca között már szombat óta tilos megállni, egészen hétfő éjfélig. Hétfő hajnalig tart a korlátozás a Hunyadi János út két oldalán, a Clark Ádám tér százméteres körzetében. Hétfő éjféltől este hatig lezárják a Dísz teret, a Tárnok utcát, a Szentháromság teret, és a Szentháromság utcát; ezeken a szakaszokon már vasárnap reggel óta nem lehet megállni. Hétfő reggel hattól este nyolcig nem lehet majd megállni az Alkotmány utcában a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth tér között, a Kossuth téren a Vértanúk tere és a Szalay utca között, és a Bajcsy-Zsilinszky úton a Podmaniczky utca és az Alkotmány utca között. Hétfőn délután négy óráig teljesen lezárják az Andrássy utat a Kodály körönd és a Dózsa György út között, illetve az Andrássy út szervizútját ugyanezen a szakaszon. Este hatig a Hunyadi út sorompó és a Vár közötti részét, illetve a Palota út hasonló szakaszát is lezárják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában