Ország-világ

2006.05.30. 19:30

Pokorni: ez nemtelen támadás

„Méltánytalan dolognak tartom, hogy egyesek egy valós, vagy valótlan egyetemista háta mögé bújva fejtsék ki nézeteiket” – így reagált Pokorni Zoltán a Fidesz alelnöke azokra a támadásokra, amelyek a jobboldal vezető lapjában jelentek meg.

D.Á.

A Magyar Nemzet hétfői egészoldalas cikke Pokorni Zoltán térnyerésének elfojtását követeli amely „álságos” zsidóbarát „liberálisként” ábrázolja a politikust. A magát egyetemistának feltüntető szerző azzal vádolja az alelnököt, hogy Orbán Viktorral akar leszámolni, és ennek érdekében próbálja elfoglalni a párt fővárosi kulcspozícióit. A szerző szerint „időben meg kell állítani azt a folyamatot, melynek eredményeként a Fidesz liberális szárnyához tartozó politikus az egész konzervatív jobboldal irányítását átvegye.”

Pokorni lapunknak nem kívánt találgatásokba bocsátkozni arról, vajon kik és miért ilyen időzítéssel tették közre az írást. Az érintett szerint az összeállítás nemtelen támadás, ami nemcsak bántó de megalázó is. „A választások óta nem beszéltem a Fideszről, ez alól egyetlen kivétel a kongresszus volt. Csak akkor akartam megszólalni, amikor már lehet a kormányról beszélni, ma pedig azt látom, hogy a választások eredménye nagyon sokakat mentálisan is megviselt” – mondta. „Nem kívánok sem találgatni, sem nyomozgatni. Ha valakinek gondjai vannak a Fidesz körüli állapotokkal, és a választási eredménnyel, az keressen valódi okokat, és nem rajtam töltse ki a dühét” – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában