Ország-világ

2006.11.16. 10:14

Izgalmas meccsek lesznek a Borsodi Ligában

A második legjobb hazai mérleggel rendelkező, címvédő Debrecen fogadja a legjobb idegenbeli mutatókkal büszkélkedő Zalaegerszeget

BAMA

A második legjobb hazai mérleggel rendelkező, címvédő Debrecen fogadja a legjobb idegenbeli mutatókkal büszkélkedő Zalaegerszeget a  labdarúgó Borsodi Liga 14. fordulójában.

A házigazdák saját közönségük előtt öt meccset nyertek, ezenkívül egy-egy alkalommal szereztek egy pontot, illetve szenvedtek vereséget. A zalaiak vendégként ötször győztek és egy alkalommal kaptak ki.

Az elmúlt időszakban mindkét csapat kisebb hullámvölgybe került, az előző négy fordulóban a debreceniek és a zalaegerszegiek is csak egy-egy mérkőzést tudtak nyerni.

Érdekes párharc várható Székesfehérváron is, ahol a kupagyőztes, legutóbb bronzérmes FC Fehérvár az előző bajnokság második helyezettjét, az Újpestet fogadja. Az elmúlt szezonban az utolsó fordulóban találkozott egymással a két gárda a Puskás Stadionban, a fehérváriak egy feszült hangulatú meccsen nyertek 3-1-re, s ez az Újpest bajnoki címébe került.

A listavezető MTK hazai pályán találkozik a Győrrel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában