Ország-világ

2007.02.02. 10:06

Guti is feketelistájára kerülhet a Realnál

A veterán játékos is összekapott az edzővel, aki Beckhamet már kiutálta a csapatból

as

Köztudott, hogy Fabio Capello, a Real Madrid olasz trénere nem kedveli túlságosan Beckhamet és Ronaldót. Internetes forrás szerint a "feketelistára" könnyen felkerülhet Guti, a királyi gárda veteránja is.

Legalábbis ezt támasztja alá egy spanyol rádióállomás felvétele, amelyen jól hallható, amint a főnök és beosztottja ordítoznak egymással. A házi csetepaté apropóját az adta, hogy a játékos a tréningen összeszedett sérülését követően az öltöző felé vette az irányt. A mester ezt nem tűrte, és kiabálni kezdett: "Hová mész? Még nincs vége az edzésnek! Azonnal gyere vissza!-" kiabálta Guti után Capello.

"Nem látod, hogy sérült vagyok? Megyek az öltözőbe"- jött a válasz. "Figyelmeztetlek, hogy itt én adok utasításokat. Te pedig most visszajössz, különben nagy bajba kerülsz!"- folytatta a tréner, de meglepetésére Guti visszavágott: "Nem megyek vissza, és itt csak te kerülhetsz bajba!"- fejezte be a játékos a diskurzust, amelyet az érintettek szerencsétlenségére a helyszínen tartózkodó Cadena Ser rádióállomás munkatársai rögzítettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában