Ország-világ

2007.02.06. 06:42

Nyakunkon a báliszezon!

A farsang időszaka az egyik legszínesebb néhány hét az évben. Élvezzük a bálokat és tündököljünk bátran, még az egyszerű baráti összejöveteleken is.

Wlcsek Anna

A báli időszak lehetőséget teremt arra, hogy dívaként, vagy érzéki istennőként tündököljünk egy-egy éjszakán át. Ilyenkor minden csábítás és kacérság megengedett – legalábbis a ruhák terén. Villanjanak ki a finom, fehér női vállak, és a tűsarkúkba bújtatott kecses bokák. Barátaink lehetnek az extrémebb kiegészítők, a tollak, a gyöngyök, és a színes strasszok. A sötét, aranyos-ezüstös csillogású, vagy irizáló, színjátszó anyagok eleganciát kölcsönöznek minden ruhának, fazontól függetlenül. Idén divatos a lila, ezért a rozsdabarna-fűzöld fényű ruhák mellett a lilás-kékes árnyalatúak is kedveltek lesznek.

Szánjunk kellő figyelmet a kiegészítőkre is. Egy báli ruhához már nem szabad a hétköznapi, mindent elnyelő táskákat felvenni. Ha lehet, keressünk a ruhával azonos színű, apró kézitáskát. A báli forgatagban úgy sincs szükség a vastag határidőnaplóra és minden iratunkra. Elég csak pár zsebkendő, rúzs vagy szájfény, egy apró pénztárca és a mobiltelefon.
Akinek van igazi, Velencéből származó farsangi maszkja, azt is nyugodtan vigye magával az elegánsabb bálokra. Nem kell egész éjjel hordani, az öltözéknek azonban stílusos kiegészítője lehet. Hajnalban pedig várjon ránk egy tökhintó...

[caption id="" align="alignleft" width="133"] Modellek: Öltöző, Amnesia, Alizia, C&A, Kiegészítők: Humanic, Deichmann, Stylist: Rezes Molnár Eszter
[/caption]Hamupipőke

Az egyszínű koktélruhák egyik nagy előnye, hogy roppant könnyű hozzájuk kiegészítőt választani. Így lehetőség nyílik rá, hogy a cipő, táska és lánc azonos színű legyen. Az estélyikkel ellentétben a koktélruháknál az is jól mutat, ha minden egyszínű rajtunk.
Ruha 12990 Ft

 

 

 

 

 

Tündérhercegnő

A míder különleges díszítése miatt ehhez a ruhához semmilyen extravagáns ékszerre nincs szükség. Ha a megjelenést kicsit mégis egyedibbé szeretnénk tenni, a táskában még rejlenek lehetőségek. Mivel a szoknya és stóla erősen színjátszó, az egység érdekében legyen a táska is fényes anyagból.
Szoknya: 16900 Ft
Míder: 3990 Ft
Stóla: 2400 Ft


 

 

Bohém lendületben

Ez az összeállítás inkább baráti összejövetelekre illik vagy kisebb céges bulikra. A két anyag mintája erősen eltérő, ami a nadrág fazonja mellett még játékosabbá teszi az összképet. Egy vastag, hangsúlyos karperec vagy hajcsat illik hozzá a legjobban.
Nadrág: 6000 Ft
Felső: 4000 Ft

 

 

Lenyűgöző nőiesség

Korosztálytól függetlenül minden nőnek jól áll a míves míder. A barokk mintás szatén szoknyával az együttes még látványosabb. Ha ilyen mídert választunk, a vásárlás helyén igazíttassuk pontosan a méretünkre! Pár milliméter eltérés is kényelmetlenné teszi a különleges darabokat.
Boleró: 6990 Ft
Szoknya: 22990 Ft
Míder
: 22990 Ft

 

 

Hódító elegancia

A csíkos nadrágkosztüm vagány és elegáns, érdemes azonban vigyázni vele. Ami fénylik az erősít, ezért pár kiló súlyfölösleg is feltűnőbb lehet ebben az együttesben. Ha viszont emellett döntünk, az arany kiegészítőkkel se spóroljunk!
Blézer: 19900 Ft
Nadrág: 9900 Ft
Top: 4990 Ft

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában