Ország-világ

2007.07.18. 09:47

A berlini Szuperdöntőért csatázik a Kemény-csapat

A Világliga európai 2. csoportjában a második selejtezőkör mérkőzéseit játssza szerdától vasárnapig a magyar férfi válogatott. A spanyolországi Portugaletében ugyanaz az öt csapat vív körmeccseket, amely két hete a Margitszigeten: Kemény Dénes legénysége mellett a horvát, a spanyol, a román és az orosz válogatott.

BAMA

A Budapesten szerzett pontokhoz hozzáadódnak a második tornán gyűjtöttek, s az így kialakult sorrend szerinti első két helyezett folytathatja majd szereplését a berlini úgynevezett Szuperdöntőben, amelyben a házigazda német együttes és a kvalifikáció hét legjobbja ütközik meg augusztus 7. és 12. között. A budapesti selejtezőkör végeredménye: 1. Magyarország 12 pont, 2. Horvátország 9, 3. Spanyolország 6, 4. Románia 3, 5. Oroszország 0.

A Világligában nincs döntetlen, a győzelem három, a büntetőkkel kiharcolt siker két pontot ér, az ötméteresekkel veszítő csapatnak egy pont dukál, a vereségért nem jár pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában