Ország-világ

2007.07.01. 14:41

Fidesz: klinikai halálban a koalíció

A kormánypártok mesterségesen próbálják újraéleszteni a kormányzati politikát a koalíciós megállapodással - jelentette ki Navracsics Tibor

BAMA

A kormánypártok mesterségesen próbálják újraéleszteni a kormányzati politikát a koalíciós megállapodással - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Az MSZP és az SZDSZ "egy, a klinikai halál állapotában levő kormányzati politikát próbált mesterségesen újraéleszteni" azzal, hogy aláírták a koalíciós megállapodáshoz csatolt mellékletet - közölte az ellenzéki politikus. Hozzátette: véleménye szerint a két pártelnök egy újabb "paktumot" kötött, amit ugyan - jegyezte meg - nevezhetünk koalíciós megállapodásnak is, de ilyen megállapodás általában kormányalakításkor szokott születni. Hangsúlyozta azt is, a választópolgárok nem adták a jóváhagyásukat erre a koalíciós szerződésre. Ami most a koalíciós szerződésben szerepel, az két pártnak, illetve két pártelnöknek a célja, és nem Magyarország célja - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában