Ország-világ

2007.07.27. 06:00

Koldusbotra jut Ganxsta?

Döglégy kislánya augusztusban látja meg a napvilágot. Ganxsta arról vallott a Terefere magazinnak, hogy a kórházi költségek nyomorba döntik.

Terefere

[caption id="" align="alignleft" width="260"] Ganxsta Zolee a szülőszobába ugyan nem megy be, de a kórházban végig ott lesz felesége közelében
[/caption]Ganxsta Gengszter jó útra tér? Talán… Hiszen augusztusban megszületik a kislánya, és a gyereknek kell a biztos háttér. „A kislányom születésével sok szokásomat meg kell változtatnom – mondja a szókimondó botrányhős. – Négy zenekarban játszom, ami lefoglalja az időm nagy részét, és persze sokat csavargok a haverjaimmal is. Ha megszületik a baba, akkor kénytelen leszek ritkítani ezeket a kiruccanásokat. A zenekarokat viszont sohasem fogom leépíteni, hiszen ebből élek!”

Arra a kérdésre, hogy magánklinikán sír-e fel először a pici, Zolee határozottan nemmel felelt: „Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy milliókat fizessek egy klinikán. A kislányom a Nyírő Gyula Kórházban fog megszületni, így is közel 200 ezer forintért.” Bár mindenki azt hiszi, hogy a zenészek jól keresnek, Ganxsta cáfolja ezt a feltételezést. Állítása szerint még az autója sem a sajátja, hiszen nem engedhetne meg magának egy 15 milliós terepjárót. És mivel a költségek miatt folyton a pénzen jár az esze, azon gondolkodik, hogy melyik médiaorgánumnak tudná a legjövedelmezőbben eladni a trónörökös Zoé ultrahangos képét vagy születési fotóját.

Döglégy ugyan nem tervez apás szülést – sőt elhatározta, hogy a kórház folyosóján iddogálva üti el a vajúdás fájdalmas pillanatait –, de a médiát jó pénzért beengedné a szülőszobába. Sokak szerint a rapper mégsem annyira szegény, hiszen haverokra és bulira mindig van pénze. Olvasson még több sztárról a Terefere magazinban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában