Ország-világ

2008.02.08. 12:56

A kisgazdák szerint Gráf szavahihető

Turi-Kovács Béla szerint Gráf József talán az egyetlen a Gyurcsány-kormányban, aki ha hitelesnek nem is, de valamelyest szavahihetőbbnek bizonyul

mti

A Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület el kívánja  érni, hogy a mezőgazdasági kistermelők a jelenleginél nagyobb  arányban részesüljenek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból, ezért követelik, hogy az agrárminiszter egyeztetést hívjon össze ezzel kapcsolatban - mondta a párt országos elnöke pénteken Budapesten.

Az uniós források megszerzésénél világosan és egyértelműen meg kell teremteni azokat a feltételeket, amelyekkel a kistermelők és a falvak a jelenleginél nagyobb arányban juthatnak hozzá az uniós támogatásokhoz - fogalmazott Turi-Kovács Béla, a kisgazda szervezet elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője az agrártárca épülete előtt tartott sajtótájékoztatón.

Turi-Kovács Béla szerint Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter "talán az egyetlen a Gyurcsány-kormányban, aki ha hitelesnek nem is, de valamelyest szavahihetőbbnek bizonyul, mint az összes többi miniszter".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában