Ország-világ

2008.02.28. 13:41

Kóka: eredményes az SZDSZ népszavazási kampánya

Eredményesnek minősíti az SZDSZ népszavazási kampányát Kóka János, aki szerint az elmúlt hetekben tíz százalékkal csökkent a várhatóan igennel és hét százalékkal nőtt a nemmel szavazók száma

mti

Eredményesnek minősíti az SZDSZ népszavazási kampányát Kóka János, aki szerint az elmúlt hetekben tíz százalékkal csökkent a várhatóan igennel és hét százalékkal nőtt a nemmel szavazók száma. A pártelnök erről csütörtökön, Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján beszélt.

Az SZDSZ elnöke felidézte, hogy a február elején kezdődött és március 7-én záruló kampányuk során a 19 megyében összesen több mint 200 rendezvényen találkoztak szavazóikkal és  szimpatizánsaikkal. Egyre többen látják úgy, hogy a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj nem a reform káros mellékhatása, hanem szükséges ahhoz, hogy jobb legyen az egészségügy és az oktatás  minősége.

Kijelentette: a három díj többletpénz, nem csökkent ugyanis az  orvosi praxisokra, felsőoktatási intézményekre jutó finanszírozás,  bár a Fidesz ennek az ellenkezőjét állítja, ami nem igaz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában