Ország-világ

2008.02.26. 13:27

Szili Katalin az Egyesült Államokba utazott

Az Országgyűlés elnöke kedden három napos hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba utazott

mti

Az Országgyűlés elnöke kedden három napos hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba utazott, ahol több előadást is tart. Az Országgyűlés sajtószolgálatának tájékoztatása szerint Szili Katalin szerdán a "Nemek közötti egyenlőség pénzügyi kérdései a parlamentekben" elnevezésű konferencián vesz részt New Yorkban.

Csütörtökön a házelnök felszólal a parlamentek közötti információs és kommunikációs technológiák globális központja második magas szintű igazgatótanácsi ülésén. A téma az e-parlament lesz, valamint a párbeszéd a globális állampolgárságról és az információs  technológiáról. Szili Katalin elnökségi tagként az Országgyűlés információs és kommunikációs rendszeréről tart expozét. Az Országgyűlés elnöke pénteken megbeszélést folytat a New  York-i magyar főcserkésszel, könyvadományt ad át a magyar vasárnapi iskolának és megkoszorúzza a Kossuth szobrot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában