Ország-világ

2008.02.23. 14:51

Véleménynyilvánító pártszavazás az MSZP-ben

Országos véleménynyilvánító pártszavazást rendelt el az MSZP országos választmánya március 15. és 25. között a baloldali polgárosodással kapcsolatos négy kérdésben

mti

Országos véleménynyilvánító pártszavazást rendelt el az MSZP országos választmánya március 15. és 25. között a baloldali polgárosodással  kapcsolatos négy kérdésben - jelentette be Simon Gábor, a testület elnöke az ülés után szombaton Budapesten.

A szocialista tagságtól arra vár választ a választmány, hogy egyetértenek-e azzal: a munkahelyteremtés legyen meghatározó cél a kormányzati ciklus második felében, illetve több jusson az iskoláknak, a több tudás és magasabb színvonal elérhetővé váljon minden gyermek és fiatal számára. A kérdések között szerepel az is, hogy a tagság egyetért-e azzal: célzott programokkal segítések elő a hátrányos helyzetű térségekben a segélyek mellett munkájuk legyen az embereknek, valamint ösztönözzék, hogy minél több ember juthasson hozzá kedvezményesen saját tulajdonrészhez a nemzet vagyonából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában