Ország-világ

2008.06.07. 18:51

Megválasztották a szabad demokraták 12 ügyvivőjét

Megválasztották az SZDSZ 12 ügyvivőjét a párt szombati, budaörsi rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén. A posztokra 27-en pályáztak, de csak két új tag került be.

MTI

A testület két új tagja Gulyás József, a párt országos tanácsának elnöke és Csőzik László, az SZDSZ Új Generáció volt elnöke.

A testületből távozott Weinek Leonárd, zuglói polgármester illetve Magyar Bálint. Utóbbi nem is jelöltette a tisztújításon.

Az SZDSZ ügyvivői testületének a névsora a következő: Kóka János, Béki Gabriella, Demszky Gábor, Világosi Gábor, Wittinghoff Tamás, Horn Gábor, Szent-Iványi István, Eörsi Mátyás, Gusztos Péter, John Emese, Gulyás József és Csőzik László.

A testületnek, az SZDSZ alapszabálya alapján az ügyvivőkön kívül automatikusan tagjává válik a párt elnöke, Fodor Gábor.

Fodor Gábor azt mondta az eredmény bejelentése után: ez az a csapat, amely azért fog dolgozni, hogy az SZDSZ hitelesen és sikeresen képviselje a programját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában