Ország-világ

2008.09.27. 14:20

Frissítse fel olcsóbban a ruhatárát a Glamour-napokon!

Hirtelen jött a hűvös idő. A nyári göncöket néhány nap alatt kellett lecserélni. Persze csak ha volt mire. A hiányos ruhatár frissítésére jó alkalom a Glamour-napok.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="465"] Érdemes megvárni a Glamour-napokat
[/caption]„Érdemes megvárni a Glamour-napokat – mondja Szalai Kinga, kezében a Glamour magazin októberi számával. – Tavasszal is bőséges volt a kínálat, s most látom, hogy az őszi akcióban már kilencven márka vesz részt. Itt vannak a kuponok az októberi Glamourban. Ezekért húsz százalék kedvezményt kapok a termékek árából.” A Glamour-napok immár hagyományos akciósorozatát évente kétszer – tavasszal és ősszel – rendezik meg. Míg idén áprilisban hetven, addig a jövő hét péntektől induló őszi akcióban már kilencven márka termékeiből válogathatnak a vásárlók. Az akcióban csaknem ezer üzlet vesz részt, az ország valamennyi nagyobb településén.

„Kellene vennem egy kabátot, és bizony nem mindegy, hogy mennyiért vihetem haza – folytatja Kinga. – Már nézelődtem, és mondhatom jó érzés tudni, hogy legalább négyezer forintot spórolhatok. Vagy még többet. Mert megtetszett egy drágább darab is. Majd az üzletben döntök.
A „vad vásárlás” október 10-én pénteken indul és szombaton záróráig tart. A ruhatár átrendezése mellett lehetőség lesz a cipős szekrény megunt darabjainak lecserélésére, az ékszerdobozok frissítésére és a piperekészletet is trendi darabokkal lehet feltölteni. Mindezt olcsóbban, a húsz százalék kedvezményt biztosító kuponokkal. Aki megéhezik, megszomjazik kávézókban és éttermekben is beválthatja a kuponok egy részét. A frissítők után pedig ismét teljes erővel kezdődhet a válogatás.

A Glamour októberi száma már megvásárolható a hírlapárusoknál, de annak sem kell elkeserednie, aki nem találja a magazint a standokon. A Glamour-napok kuponjai a Hölgyvilág 20-as és a Gyöngy októberi számában is megtalálhatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában