Ország-világ

2008.09.25. 21:05

Kiesett a Fradi – a szurkolók megint randalíroztak

Utolsóként a Szombathelyi Haladás jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután 2-1-re győzött a Ferencváros otthonában.

mti

Az összecsapást – ami a 4. forduló slágerpárosítása volt – több mint hétezren tekintették meg. A ferencvárosi szurkolók többször is rasszista rigmusokkal provokálták a szombathelyieket, de Szabó Zsolt játékvezető egyszer sem állította meg emiatt a játékot. A lefújás után a ferencvárosi drukkerek egy csoportja az Üllői útról megpróbált betörni a vendégszektorba. A fővárosi hívek a bezárt kaput rángatták, illetve petárdákat dobtak be a lezárt ajtón. A megfékezésükre érkezett rendőröket is elkezdték dobálni, rövid közelharc után a rendfenntartók kiszorították a rendbontókat a kapu elől az utcára.

A metróaluljáróban aztán több lámpát szétvertek, ezenkívül összetört sörösüvegek jelzik a dühös és csalódott ferencvárosi szurkolók útvonalát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában