Ország-világ

2008.09.26. 13:47

Lenyelte a lopott aranyat a nő

Hasmenésre hivatkozva kérdezkedett ki a nő a dorogi rendőrkapitányságon, de kideült, csak a korábban ellopott és azóta lenyelt arany ékszerek feküdték meg a nyomrát.

as network - kemma.hu

Hasmenésre hivatkozva kérdezkedett ki a nő a dorogi rendőrkapitányságon, de kideült, csak a korábban ellopott és azóta lenyelt arany ékszerek feküdték meg a nyomrát. Egy család három tagját, két férfit és egy nőt lepleztek le a Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön délután. A csapat csütörtökön délelőtt álkulccsal jutott be egy bajnai családi házba, ahonnan háromszázezer forint értékben készpénzt, arany ékszereket és porcelánt loptak el, majd egy BMW személygépkocsival elmenekültek a helyszínről.

Nem sokkal később az autó Dorogon bukkant fel, ahol egy állampolgárnak feltűnt a jármű rendszámtáblája és értesítette a rendőrséget. A nyomozók, megérkezve a kocsihoz, megállapították, hogy az eredeti rendszámtáblára egy házilag készített azonosítót szereltek. Ekkor a rendőrök újabb furcsaságra lettek figyelmesek. A gyanúsítottak, látván a rendőröket, igyekeztek megszabadulni a lopott tárgyaktól.

A két férfit és a nőt elfogták és a Dorogi Rendőrkapitányságra kísérték, ahol a sértett felismerte a tőle ellopott tárgyakat. Egyedül az arany ékszerek közül hiányzott néhány darab, de később ezek is előkerültek. A csapat hölgy tagja egyre gyakrabban kéredzkedett ki a mosdóba, hasmenésre hivatkozva. Nem sokkal később kiderült, hogy a nő gyomrát az ellopott arany ékszerek terhelték meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában