Ország-világ

2009.03.29. 20:07

SZDSZ: Nem tárgyalnak Bajnairól, nem kérnek az ultimátumból

Nem tárgyal Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölti támogatásáról este nyolckor kezdődő ügyvivő-testületi ülésén az SZDSZ, hiszen Bajnait nem is lehet még hivatalosan jelöltnek tekinteni - mondta a Hírszerzőnek Gulyás József, a párt ügyvivője.

Hírszerző

"Az SZDSZ ügyvivőjeként semmilyen, az MSZP részéről érkező új, hivatalos miniszterelnökről nem tudok. Ehhez képest meglepetéssel értesültem róla, hogy Bajnai Gordon kizárólag akkor vállalja a miniszterelnök-jelöltséget, ha valamennyi MSZP-s és SZDSZ-es képviselő, így én is aláírásunkkal támogatjuk" – nyilatkozta a Hírszerzőnek Gulyás József azzal kapcsolatban, hogy Bajnai Gordon bejelentette: azt szeretné, hogy egyfajta szerződésben fejezze ki a két frakció, hogy megszavazzák majd a parlamentben a válságkezelő intézkedéseit.

"Ez egy lehetséges formula, de erről az SZDSZ-t nem ultimátumszerűen, a rádión keresztül kellene értesíteni" - mondta az ügyvivő

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában