Ország-világ

2009.04.17. 10:09

Ismét kordonok a Kossuth téren!

Újra kordonozzák a Parlament környékét szombaton, a Kossuth térre szervezett szakszervezeti demonstráció miatt. A Köztársasági Őrezred parancsnokának rendelkezése szerint ezúttal nem a teljes teret zárják el, hanem csak az Országház közvetlen környékét a két oldalon és a tér felőli részen, ahol általában lánckordon és virágládák vannak.

MTV

Szombaton az MSZOSZ szervezésében a munkavállalókat sújtó újabb tervezett intézkedések ellen tartanak demonstrációt - tudósít a Híradó.

A szervezet internetes oldalán elhelyezett felhívás szerint azt szeretnék elérni, hogy a válságkezelés ne úgy valósuljon meg, hogy közben aránytalan terheket raknak a bérből és fizetésből, illetve nyugdíjból élők vállára. Követeléseik között van egyebek mellett, hogy az adófizetők pénzéből ne csak a bankok kapjanak állami támogatást és akik kapnak, vállaljanak kötelezettséget a munkahelyek megőrzésére és újak létrehozására.


A válságkezelő intézkedések a foglalkoztatást szolgálják és ne engedjék, hogy csődbe kerüljenek a tisztességgel dolgozó családok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában