Ország-világ

2011.07.29. 09:41

Lézeres látásjavítás: 1 dioptria 2 másodperc alatt!

promóció Több mint 10 millió lézeres látáskorrekciós kezelést végeztek már a világon, mely végleges látásjavítást eredményez. A csúcstechnológiájú lézer-berendezéssel felszerelt Saint James Szemészeti Központ a 2011. augusztus 31-ig megtörtént, személyre szabott lézeres látásjavító kezeléseket 15 % nyári kedvezménnyel végzi!

(x)

Ha jó a látásunk, a fénysugarak a szem külső felszínén, a szaruhártyán áthaladva a látóhártyán egyesülnek, és éles képet látunk. Rövidlátás vagy távollátás esetén a kép az ideghártya előtt, vagy a mögött keletkezik és elmosódott lesz. Ennek korrigálására eddig az egyetlen eszköz a szemüveg vagy kontaktlencse volt, mely alakjánál fogva a fénysugarakat a megfelelő helyre irányította.


Az orvos-technológia ma már lehetővé teszi, hogy speciális orvosi lézerberendezés segítségével magának a szaruhártyának az alakját változtassuk meg a kívánt dioptriának megfelelően. Ezzel a módszerrel a szemüveg vagy kontaktlencse helyét tulajdonképpen a szaruhártya átalakított felszíne veszi át, a helyes irányba eltérítve a fénysugarakat. A lézerkezelés után külső segédeszköz nélkül is az ideghártyán keletkezik a kép, éppúgy, mint az élesen látó szemben. A lézeres látáskorrekciós kezelés rövidlátás, távollátás és asztigmia esetén jelenthet jó megoldást.

Ahhoz hogy a beavatkozás elvégezhető legyen egy előzetes, részletes szemészeti vizsgálatra van szükség, de a klinika által összeállított Lézeres látáskorrekció előzetes alkalmassági teszt kitöltésével tájékozódhat arról, hogy az Ön esetében várhatóan elvégezhető-e a lézeres látáskorrekció. A lézerkezelés előtti alkalmassági vizsgálatot a klinika ingyenesen biztosítja!
2011. augusztus 31-ig megtörtént beavatkozások esetén a Szemészeti Központ 15 % Nyári Kedvezménnyel végzi a lézeres látáskorrekciós kezeléseket!


A klinikán használt csúcstechnológiájú lézerkészülék segítségével úgy tudják elvégezni a lézeres látáskorrekciót, hogy a dioptrián kívül a páciens szemének egyedi jellegzetességeit is figyelembe véve személyre szabottan tervezik a kezelést.

A lézeres látáskorrekciós kezelés során szemcseppekkel történik az érzéstelenítés, a pár perces beavatkozás teljes mértékben fájdalommentes. Az egyedülálló pontosságú és gyorsaságú lézerberendezéssel egy dioptria kezelése mindössze  2 másodperc, így az átlagos kezelési idő 10-12 másodperc!
A kezelést követő első hét végén általában már teljes a látásélesség és mindenki korlátozás nélkül folytathatja megszokott tevékenységeit, minden sportot és fizikai munkát éppúgy végezhet, mint előtte.


A Saint James Hospital Szemészeti Központ teljes körű szemészeti ellátást nyújt, foglalkozik 10 év feletti gyermekek gyermekszemészeti ellátásával, valamint csecsemők könnycsatorna elzáródásának kezelésével. Az intézet készen áll a zöldhályogosok és a cukorbetegek gondozására, lézeres kezelésére. A központ konzíliumot nyújt belgyógyászati, neurológiai és reumatológiai betegségek esetén is.
lézeres-látásjavítás.medicalcentrum.hu

Több mint 10 millió lézeres látáskorrekciós kezelést végeztek már a világon, mely végleges látásjavítást eredményez. A csúcstechnológiájú lézer-berendezéssel felszerelt Saint James Szemészeti Központ a 2011. augusztus 31-ig megtörtént, személyre szabott lézeres látásjavító kezeléseket 15 % nyári kedvezménnyel végzi! (x) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában