Illegális bevándorlás

2017.08.22. 10:12

Földi László: háború van Európában

Az Európában elkövetett terrortámadások nem békeidőben történnek, hanem háborús helyzetben, ahol muszlim katonák merényleteket követnek el – jelentette ki a biztonsági szakértő kedden az M1-en.

Ebben a helyzetben a jelenlegi európai törvények nem alkalmasak Európa védelmére, mert háborúban az ellenséget nem illeti meg a jogi védelem; vagyis a potenciális merénylőnek azzal kell számolnia, hogy még az előtt megölik, hogy a merényletet elkövetné – mondta. Ez azt is jelenti – folytatta -, hogy a potenciális elkövetőket nem lehet szabadlábon hagyni. „Vagy kiutasítom, vagy börtönbe zárom, vagy kiiktatom szó szerint az elkövetés lehetőségéből” – tette hozzá Földi László.

Hangsúlyozta: a kialakult helyzetért Európa bevándorláspolitikája a felelős, hiszen jellemzően azokban az országokban történnek a merényletek, amelyek nyíltan befogadóak.

A védekezésnek immár nincs helye, nyíltan támadnunk kell, mert már akkora bevándorló tömeg tartózkodik Európában, amelyet képtelenség megfigyelni – mondta a szakértő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában