elismerés

2017.11.07. 15:07

Az IT-Systems Hungary szakembere kapta az Év projektmenedzsere díjat

A Nemzetközi projektmenedzsment naphoz kapcsolódóan idén tizenhetedik alkalommal adták át a civil szervezetek által alapított elismerést.

A díjátadón Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a közlemény szerint elmondta: a következő időszakot a változás és ezzel együtt az új lehetőségek megnyílása jellemzi a gazdasági élet minden területén.

Magyarország versenyképességének javításában fontos szerepet szán a kormány a projektmenedzsment területén dolgozó szakembereknek. A magyar projektmenedzserek tudását dicsérik az ide települt nemzetközi szolgáltató központok is, amelyek az itthoni szakértelemre támaszkodva oldják meg feladataikat – szögezte le az államtitkár.

Magyarországon is felnőtt az a menedzsergeneráció, amely képes megfelelni a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is – mondta az államtitkár kiemelve, hogy a napjainkat jellemző negyedik ipari forradalom különleges innovációs alkalmazkodást, minden korábbinál gyorsabb válaszokat, bátor innovációs lépéseket kíván a gazdaság minden szereplőjétől.

Ecsedi Péter, IT-Systems Hungary projektmenedzsere kapta az Év projektmenedzsere díjat az idén – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén azért jelölte Ecsedi Pétert a díjra, mert a projektmenedzser komplex tapasztalataira építve egy nemzetközi szoftver fejlesztő nagyvállalat vidéki leányvállalatának létrehozását vezette sikerre. A vállalat létszáma rövid idő alatt 300-ról 3000-re nőtt.

Az Év projektmenedzsere díjat 2001-től minden évben a hazai szakmai szervezetek közösen hirdetik meg, és tesznek javaslatot a díjazott személyére. Magát a díjazást az ezeknek a szervezeteknek a képviselőiből létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla végzi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában