Ország-világ

2021.03.09. 17:57

Kocsis: ma is messze túl ment a jóízlés határain Gyurcsány Ferenc

Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén! Egészen elképesztő – kezdte bejegyzését Kocsis Máté.

Kocsis Máté posztjában azt írja, „megint Gyurcsány Ferencről van szó, aki ma is messze túl ment a jóízlés határain, amikor posztjában azzal támadta a kormányt, hogy az emberek “oltást akarnak, bármi áron”. Pont ő mondja, jól olvassák.

Akkor nagyon figyeljen ez a Gyurcsány Ferenc, tőle idézek az elmúlt néhány hétből:

 • Aki aláírja a kínai vakcina ellen (ellen!) indított petíciónkat, az a magyar embereket védi meg”.
 • “Már a háziorvosok sem ajánlják a keletről jövő vakcinákat”. (Ez persze akkor sem volt igaz, amikor mondta.)
 • A Demokratikus Koalíció szerint ha Orbán tovább erőlteti a kínai vakcinát, akkor egymillió beoltott sem lesz, nem hogy hatmillió”.
 • Ma meg bármilyet követel. Keletről jövőt is. Értik ezt? Közben persze megvan az egymillió beoltott, és meglesz a kettő is, aztán tovább. De hogy pont Gyurcsány kevesellje mindezt, az a gátlástalanság tetőfoka. Eddig folyamatosan a vakcinák ellen lázított és az oltásellenes halálkampányával elbizonytalanította az embereket, a regisztrációs folyamat támadásától kezdve az utolsó csepp ellenanyagig, most meg álságos bejegyzésében oltást követel a neki írogató barátainak. Ismétlem, bármilyet!

  Amikor meg azt mondjuk, hogy a vakcinának nincs nemzetisége, sem politikai nézetei, és minden jó, ami a hatóságok szerint biztonságos és hatékony, akkor meg cinikusan vigyorog. Ördögfajzat. Tűnjön el végre a magyar közéletből!” – fejezte be bejegyzését Kocsis.

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában