Ország-világ

2021.11.22. 10:18

Új élettársával bujkálhat Jakab Péter?

Pártja mellett családját is nehéz helyzetbe hozhatta a Jobbik elnöke.

A Bors cikke arról számol be, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten a XI. kerületi Fraknó utcában van, ezt fizeti számára az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért – írja a Magyar Nemzet.

 

Csakhogy, mint az hírportál írásából kiderült ez egy kamu lakás lehet, ahol soha nem lakhatott a politikus, csak a pénz megszerzése miatt köthetett szerződést egy régi családi baráttal. Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat, a Bors pénteken hozta nyilvánosságra, ezeket a Jobbik elnöke már nem is próbálta cáfolni.

 

A Bors időközben azt is kiderítette, hol lakhat valójában Jakab Péter.

Szerintük a politikus a XI. kerületi Csóka utcában bujkálhat. 

A cikk szerint Jakab a külvilág és persze a családja elől is igyekezhet eltitkolni ezt a lakást, nyilvánvalóan azért, hogy fenntarthassa az odaadó családapa látszatát. Közben néha hazamegy Miskolcra és úgy tesz, mintha...

 

A Bors újságírói azt is kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban élhet Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel. A portál szerint ezzel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozhatta.

Budán, néhány percre a Jakab család kelenföldi ingatlan-birodalmától - egy Csóka utcai lakásban élhetnek együtt. 

Jakab még a hétvégéket is új élettársával töltheti, családjától és gyerekeitől távol – írja a Bors.

 

Van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad...

Fotó: Bors

A Bors állítása szerint életvitelszerűen együtt élhetnek.

 

A Bors újságírói tanúi voltak annak is, hogy a pártelnök sofőrje reggelente ide a Csóka utcába jön Jakabért és élettársáért. A Bors felvételein jól látszik az is, hogy a pártelnök és a hölgy mennyire titkolni próbálják ezt a kapcsolatot. Az utcára lépve azonnal körülnéznek, nem veszi-e észre őket valaki, vagy gyakran egymástól külön, néhány perc különbséggel jönnek ki és mennek be. Mozdulataik, gesztusaik azt sugallhatják, nagyon félnek attól, hogy fény derül kapcsolatukra.

A gond mindössze az, hogy a Jobbik elnöke nemcsak a kamu lakással, az Országgyűléstől kicsalt pénzzel, de pártja, a politikai közvélemény, sőt gyanútlan családja becsapásával is hamis látszatot kelthet. Facebook-posztjaiban, minden ilyesfajta megszólalásában ugyanis a családjáról, gyerekeiről gondoskodó boldog családapa látszatát igyekszik kelti 

– emeli ki cikkében a Bors, akik szerint  a valóság az, hogy hónapok óta titkos élettársi viszonyt folytathat egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nőve, persze a lehető legnagyobb titokban a budai Csóka utcában. A portál szerint a lakás fenntartása, finanszírozása is további kérdéseket vethet fel.

 

A Bors információit később megerősítették jobbikos forrásaik. A párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudhatnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről”, és élettársáról.

 

A cikk szerint olyan, a párt belső életét közelről ismerő személlyel is beszéltek, aki személyesen járhatott a harmadik emeleti lakásban. Ő is megerősítette, hogy a pártelnök a családját, feleségét félrevezetve, életvitelszerűen együtt élhet ezzel a bizonyos hölggyel.

 

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Jakab Péter és a titkozatos nő (Fotó: Bors)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában