B. Zsolt szexbotránya

2023.02.20. 11:40

14 éven aluli gyerekekkel közös fotókkal dicsekedett a szexbotrányba keveredett pedagógus

A Metropol arról ír, hogy Bite Zsolt egy zárt csoportba tette fel a fiatalkorúakkal készült közös fotóit.

Forrás: Bite Zsolt/Facebook

Ráadásul egy posztja azt is bizonyítja, hogy az iskola tudott erről, mégsem tettek feljelentést. Inkább eltussolni igyekeztek a dolgot a tanártüntetések egyik centrumában, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. 

Igaz, egyfajta „ejnye-bejnye” raportra hívták Bite Zsoltot, mert nyilvánvalóan tudták, hogy mindez már a büntető törvénykönyvbe ütközhet – írja a Metropol.

De még emiatt a nyilvánosság elől eltitkolt „raport” miatt is panaszkodott a különböző Soros György pénzelte szervezetekkel, LMBTQ-ideológiát terjesztő egyesületekkel szoros kapcsolatokat ápoló pedagógus.

Bite Zsolt a 14 éven aluli gyerekek fotóit még ezután sem szedte le az Instagram-fiókjáról. Sőt, egy Facebook-bejegyzésében szóvá tette, hogy az iskolában kérték a képek eltüntetését.

 

A Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola vezetősége ezt követően áthelyezte a pedagógust a felső tagozatból a 6–10 évesek közé, vagyis az alsó tagozatba – jegyzi meg a Metropol.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában