Voks 24

2024.04.12. 14:45

Menczer: védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! (videó)

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Az európai parlamenti (EP) választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison, beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Menczer Tamás Facebook-oldalán pénteken.

MW

Menczer Tamás, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára beszédet mond a kibővített kapacitású piliscsabai szennyvíztisztító telep átadásán 2024. március 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető, az esemény a közösségi médián keresztül is követhető lesz. 

A Választási Manifesztum - amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el - tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje és melyek a Fidesz legfontosabb céljai

 - jelezte Menczer Tamás. 

Hangsúlyozta: rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk! -  tette hozzá. 

"Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges"

 - szögezte le a kommunikációs igazgató. Hozzáfűzte, "továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is". 

"Számunkra Magyarország az első! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!" - írta Menczer Tamás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában