Voks 24

2024.05.24. 09:19

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely ostobának nézi a budapestieket (videó)

„Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket, ráadásul a megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat a városból” – írta a Facebookon pénteken közzétett videójához a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

MW

Forrás: Facebook/ Szentkirályi Alexandra

Szentkirályi Alexandra azt írta, Karácsony Gergely saját magát buktatja le egy kikerült videófelvételen: tagadja, hogy kitiltaná az autókat, de most „csúnyán lebukott”.   

Képes lenne a fővárosi autósok százezreit kitiltani a városból, erről saját maga beszélt korábban, de most próbálja letagadni.   

„Karácsony ostobának nézi a budapestieket, ráadásul a megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat”

– írta a főpolgármester-jelölt.   

A videóban Karácsony Gergely a kitiltást „hülyeségnek” nevezi. „Tényleg, senki nem mondott ilyet, senki nem gondol ilyet. Nincs ilyen döntés, nincs ilyen terv” – tette hozzá.   

Majd a főpolgármester egy korábbi videójának részletét is bevágták, amelyben egy kérdező azt tudakolta: abból, hogy klímavészhelyzetet hirdettek, következik az, hogy egy idő után nem mehet haza a 15 éves dízelautójával. Erre Karácsony Gergely azt válaszolta, hogy „előbb-utóbb be fog következni”.   

Az újabb felvetésre, miszerint ez százezreket fog érinteni, azt válaszolta, hogy „igen, természetesen”.   

Szentkirályi Alexandra úgy zárta a videóját, hogy 

„ez botrányos, Karácsony Gergely ismét belehazudott a budapestiek arcába”.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában