SÉTA

2011.03.02. 12:27

Mindenki remekül érezte magát a farsangunkon

A gyönki Tolnai Lajos Német Nemzetiségi és Kéttannyelvű Gimnázium az idén is megrendezte a hagyományos farsangi ünnepélyét, melyen minden évben az elsősök vesznek részt.

Erdős Noémi, Gyönk, TLG, 7.A

A cél, hogy diákok, tanárok, apukák és anyukák jobban megismerhessék egymást, egy kicsit kilépve a szűk iskolai keretekből. 
A tanulók műsorral is kedveskedtek a szülőknek, a 9.a osztály például zenés táncos műsorral készült. Fantasztikus volt a produkciójuk, igazi disco-hangulatot teremtettek, amiben osztályfőnökük, Fork Rózsa tanárnő működött közre.

A 9.b-sek a vadnyugatra röpített minket, és megmutatták, hogyan táncol egy igazi cowboy. Felkészülésükben osztályfőnökük, Gyén Szilárd tanár úr segítette őket. A 7.a osztály egy csajos tánccal készült. Mi kevesen vagyunk ugyan, de mindenki tudja, hogy a kevesebb néha több. Osztályfőnökünk, Dömötör Erzsébet tanárnő lelkesedése ránk is hatással volt.

 Miután mindenki bemutatta a produkcióját, Dr. Humné Szentesi Katalin igazgatónő szólt egy pár szót a jelenlévő szülőkhöz és diákokhoz. Aztán folytatódott a mulatság, a zenéről a kistormási Tibsa-band gondoskodott.
A diákok táncoltak és énekeltek, a szülők és a tanárok inkább beszélgettek, ismerkedtek egymással.

A kollégium konyhája készült egy kis meglepetés pogácsával és meleg teával, ami igazán jól jött mindenkinek. A szülők is hozzájárultak a jó hangulathoz egy kis üdítővel és süteményekkel. Nagyon jó, családias légkör kerekedett ebből a kis farsangi mulatságból, mindenki remekül érezte magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!