SÉTA

2012.07.13. 13:18

Vajon Pókember újra behálóz majd benneteket?

Címkék#iskolások

A Pókember története úgy tűnik, megunhatatlan, éppúgy, mint például Batman-é. Hollywoodban újra és újra előveszik a figuráját, és minduntalan nagy kasszasikert arat.

SÉTA

A legújabb változatot ma játsszák először a mozik, így hamarosan kiderül, mellényúltak-e, vagy ismét beletrafáltak a készítők. Egy biztos: izgalmas nyáresti mozinak ígérkezik.

Ebben a filmben Pókember újjászületik: a különös hős eredetének történetét mutatja be - de egészen új nézőpontból, és minden eddiginél izgalmasabban.

Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál - talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli.

Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot.

A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze a Gyíkot.

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 136 perc, 2012
forrás: port.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!