Sport

2008.03.08. 17:58

Döntetlent játszott a Paks, de Éger és Tököli piros lapot kapott!

A Paksi FC 1–1-et játszott a Kaposvári Rákóczival Siófokon a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában. Nem elég, hogy megint nem sikerült nyernie Gellei Imre együttesének, Tököli Attila és Éger László is piros lapot kapott.

R. G.

Paksi FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–0). Siófok, 500 néző. V: Vad II I. Paksi FC: Kovács A. Belényesi (Márkus, 69.), Éger, Salamon, HanákTamási, Böde (Balaskó, 62.) Kiss T., Zováth, Báló (Csehi, 46.)- Tököli. Edző: Gellei Imre. Kaposvár: Milinte Graszl, Zahorecz, Grúz, Maróti Leandro, Nikolic (Pest K., 65.), Szakály D., Pintér Oláh, Alves. Edző: Prukner László. Gól: Tököli a 72., illetve Alves a 80. percben. Kiállítva: Éger és Tököli a 76. percben.

Megint nagyon sok helyzetet hagyott ki a Paks, de mégis úgy tűnt, Tököli góljával megnyeri majd a találkozót. Hogy mégsem így lett, arról Éger és a góllövő gondoskodott. A paksi söprögető a 76. percben fellökte a védők közül kilépő Oláht, amiért piros lapot kapott, majd Tököli reklamálását díjazta előbb egy sárga, majd egy piros lappal Vad II játékvezető. Tököli piros lapja és renitens múltja azt jelenti, hogy a csatár visszaesőként hosszú eltiltásra számíthat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!