Sport

2009.04.28. 20:53

A tizenegyest be kell rúgni!

Éger László büntetőt hibázott, a Paks kikapott az FC Fehérvártól a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tököli Attila (fehérben) próbálkozott mindennel, a 11-eshez azonban nem mert odaállni, Éger László pedig hibázott (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

Paksi FC–FC Fehérvár 0–1 (0–0). Paks, 1000 néző. V: Solymosi P. (Lémon, Takács G.). Paks: Csernyánszki– Horváth L., Éger, Szabó J., Pintér A.– Zováth, Böde– Heffler T. (Nikolov, 73.), Kiss T., Sipeki (Vári, 68.)– Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre. Fehérvár: Sebők Zs.– Lázár, Radovics, Horváth G., Andic– Szakály D. (Polonkai, a szünetben), Sifter, Farkas B.– Nagy D., Sitku (Vujovics, 67.), Alves (Elek Á., 86.). Vezetőedző: Varga István. Gól: Alves a 67. percben.

Két forduló, két kihagyott tizenegyes. Előbb szombaton a Győr ellen Tököli Attila, tegnap a Fehérvár ellen Éger László rontott a büntetőpontról. Ezek után nem is csoda, hogy megint pont nélkül maradt a Paksi FC. Pedig a Fehérvár közel sem volt félelmetes, de az adódó lehetőségét kihasználta, ez pedig elég volt a három pont megszerzéséhez. A PFC-nek akadtak nagy lehetőségei, de Sebők Zsolton ezen az estén képtelenek voltak kifogni. Lőhettek közelről, távolról, fejelhettek három méterről (!), a Vidi kapusa fenomenális volt. A Paks nem játszott rosszul, de amíg képtelen egy ilyen meccset megnyerni, nem fog tudni elmozdulni a 14. helyről. Pénteken Nyíregyházán semmivel sem lesz könnyebb, ráadásul ott nem biztos, hogy ennyi lehetősége lesz a PFC-nek.

Gellei Imre, a Paksi FC vezetőedzője: – A játék minden elemében felülmúltuk a fehérváriakat, csak egy valamiben voltak jobban: ők rúgták a győztes gólt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!