Sport

2009.04.09. 13:20

Gólzáporral búcsúzna közönségétől a KSC

Míg az Atomerőmű-KSC Szekszárd NB I-es női csapatának egyik fele meccshiánnyal küzd, a társaság másik része játékban van, hiszen öt napja fejeződött be a junior bajnokság.

TEOL/B.L.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Szavercsenko (fehérben) és a KSC Szekszárd a 9. helyért játszik a BEAC csapatával (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

A női NB I 9-10. helyéért lebonyolított párharc első felvonásán a BEAC-Újbuda gárdáját fogadja pénteken Ujhelyi Gábor csapata (18 óra). Az alapszakaszban mindkét találkozót az atomos alakulat nyerte: tavaly novemberben hazai pályán 73–54-re győzött a KSC, Jevtusenko 21 pontot dobott, Wilson 14 lepattanóval zárt, Hofmann Petra hét alkalommal hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait. A márciusi fővárosi visszavágón a rosszul megvilágított Bogdánfy utcai csarnokban 91–58 volt az eredmény, a mérkőzés legeredményesebb játékosa a 24 pontig jutó Bálint Réka volt.

 

Sérülések, betegségek a héten nem hátráltatták a közös munkát, Hofmann keze még nem alkalmas a játékra, rajta kívül Pető Rékát kénytelen nélkülözni a hazaiak mestere, a fiatal játékos a korosztályos válogatottal a fővárosban egy tornán szerepel. Az összecsapás esélyese egyértelműen a KSC, de ezt a pályán is be kell bizonyítaniuk Tamáséknak, akik vélhetően közönségszórakoztató játékkal szeretnének búcsúzni közönségüktől. A második mérkőzést április 18-án 18 órakor játsszák Budapesten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!