Sport

2010.03.06. 08:21

Nehéz feladat előtt a DFC, műfüvön fogadja az újoncot a Paks

A 14. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB III Dráva csoportjának 2009/2010-es bajnoki évadja.

TEOL

Az első tavaszi körben érdekes mérkőzésre van kilátás Nagyatádon, ahol a hazai pályán mindenkire veszélyes somogyi csapat a kulcsembereit nélkülöző Dombóvárt fogadja. Kettős hendikeppel indul az Ócsárd a Paksi FC II ellen: a tudáskülönbség mellett a műfüves pályaborítás is a zöld-fehér csapat malmára hajtja a vizet. A Szekszárd a kötelező győzelem reményében látja vendégül a Mohácsot.

A program. Tolle UFC Szekszárd–Mohácsi TE: szombat, 14.30. Az UFC tervezett összeállítása: Horváth B.– Calka S., Fehér A. vagy Tóth P., Kőkuti, Torma – Ranga, Pulcz, Rikkers, Kovács A.– Fritz– Varga B. Edző: Dienes Pál. Sérült: Deli.

Nagyatádi FC–Dombóvári FC-Rutin: szombat, 14.30. A DFC várható kezdőcsapata: Szabados– Takács, Várai, Farkas I., Bán– Kadarkuti, Lutz, Luczek– Kovács R., Fábián, Kázmér. Edző: id. Dárdai Pál. Sérült: Tóth M., Kőhalmi, Ács. Farkas N. és Kulcsár Á. egyéb okok miatt nem léphet pályára.

Paksi FC II–Ócsárd SE: vasárnap, 14.30. A Paks tervezett összeállítása: Pokorni– Féhr, Berkó, Böde D., ifj. Blatt P.– Cziráki, ifj. Haraszti Zs., Mészáros I., Mondovics– Pap R., Weitner. Edző: Buzás Attila.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A bajnokság állása (Tabella: Tolnai Népújság)
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!