Sport

2010.07.22. 14:01

Istlstekker Zsolt: négyből négy siker

Címkék#Kisdorog

Istlstekker Zsolt a negyedik futamból a negyedik sikerét aratta a hétvégén Kisdorogon és környékén megrendezett III. Tolna Régió Kupán.

TEOL

A sorozat rendezője, a Szekszárdi Kerékpáros SE egy 24 kilométeres körpályát jelölt ki a településen és annak környékén. A körülményekről mindent elárul, hogy a nagy hőségben jó pár helyen megolvadt aszfalton kellett tekerniük a bringásoknak, akik ennek ellenére a rajttól nagy tempót diktáltak.

A Tolna megyei klubok közül a Steig Gábor edzette Szekszárdi KSE bringásai büszkélkedhettek azzal, hogy egy aranyat is szereztek az egy bronzuk mellé, a megyeszékhely másik csapata, a Schneider Gábor trenírozta Szekszárdi Szabadidős KE fiataljai két ezüsttel és három bronzzal zárták a megméretést. Istlstekker Zsolt maradt a mezőny egyetlen százszázalékos versenyzője.

Tolna megyei dobogósok: U13 (15 km): 1. Istlstekker Zsolt (Szekszárdi Kerékpáros SE). U15 (24 km): 3. Fábián Ábel (Szekszárdi Szabadidős KE). U17 (72 km): 2. Nagyernyei Bence (Szekszárdi Szabadidős KE). U19 (96 km): 3. Kiss Ákos (Szekszárdi Kerékpáros SE). Szenior (72km): 2. Balázs Tibor (Szekszárdi Szabadidős KE). 3. Balás Attila (Szekszárdi Szabadidős KE). Nők (72 km): 3. Frey Tímea (Szekszárdi Szabadidős KE).

TEOL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!