Sport

2010.07.03. 15:09

Montvai elkezdte: kettőt lőtt a szlovákok ellen

Címkék#Paksi FC

Második felkészülési mérkőzésén magabiztos győzelme aratott a Paksi FC a szlovák második vonalban szereplő Rimavska Sobota ellen.

TEOL

Felkészülési mérkőzés. Paksi FC–Rimaszombat 5–2 (2–1). Paks, I. félidő: Csernyánszki– B. Tóth, Éger, Szabó J., Gévay– Bartha, Sipeki, Sifter, Báló– Montvai, Heffler. II. félidő: Csernyánszki– Mészáros I., Fiola, Szabó J., Vári– Lisztes, Tamási G., Böde D., Kiss T.– Pap R., Palásthy N. Vezetőedző: Kis Károly. Gól: Montvai T. a 36. (11-esből) és a 44., Kiss T. az 56., Palásthy a 65., Böde D. a 86., illetve Trhan a 23. és a 49. percben.

Kis Károly együttese az első tiszaújvárosi találkozón 2–1-re kikapott a román Gaz Metan Medias együttesétől. A paksiak hétfőtől már otthon készülnek, és szombaton a Király Kupán lépnek pályára Szombathelyen. A válogatott kapus sportlétesítményében évek óta zajló rangos kupán a Paksi FC címvédőként lép pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!