Sport

2010.07.14. 15:55

Nem élte túl a halálcsoportot a Bonyhád BFC

A tiszakécskei negyedik hely és a fonyódi ezüstérem után harmadikként utazott Tiszafüredre a Nestea strandlabdarúgó Grand Prix-sorozat harmadik tornájára a Bonyhád BFC csapata.

TEOL/B.Z.

A tartalékos völgységieket a halálcsoportba sorsolták, amelyet nem sikerült túlélniük. A csoportmérkőzéseken a futsal-válogatottakkal kiálló Fékcentrum (1–5), és a Nemzeti Tiszafüred együttese is legyőzte (2–6) a bonyhádiakat, így a Vándor Tanya elleni siker (7–2) nem sokat ért. A BFC összetettben a negyedik pozícióba csúszott vissza. Július 24-25-én Vonyarcvashegyen szerezhetik a nagydöntőbe jutáshoz szükséges pontokat. A finálét július 31-én és augusztus 1-jén Balatonlellén rendezik.

Eredmények, elődöntő: Goldwin Pluss–T-Plasztik KLC 5–2, SivaMont Ugrai–Szász-Therm Corrado 2–0. A 3. helyért: Szász-Therm Corrado–T-Plasztik KLC 4–1. Döntő: Goldwin Pluss–SivaMont Ugrai 1–0.
Különdíjasok. A legjobb játékosnak Vernyik Dávid (Goldwin Pluss) bizonyult, a gólkirály Sajtos Norbert (Vidia) lett, a legjobb kapusnak Sikur Lajost (SivaMont Ugrai) választották.

Az állás: 1. Goldwin Pluss, 2. Szász-Therm Corrado, 3. T-Plasztik KLC, 4. Bonyhád BFC, 5. SivaMont Ugrai, 6. Chicago, 7. Fékcentrum, 8. Nemzeti Tiszafüred.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!