Sport

2010.08.17. 15:55

Hármom csapat áll a főtáblán

Csak a Tolle UFC Szekszárd játszik hazai pályán a Magyar Kupa országos főtáblájának második fordulójában.

TEOL/Balázs László

A nyáron edzőváltáson átesett NB II-es Kozármisleny lesz a szekszárdiak ellenfele a második körben. Júliusban ifj. Bene Ferencet – aki MLSZ alkalmazottként szövetségi edző lett – Márton Gábor váltotta a baranyai egylet kispadján. Bene egyébként a tavalyi idényben a klubtörténet legjobb eredményét érte el a csapattal, a hatodik helyen zártak a Nyugati csoportban. A Kozármisleny két vitatható tizenegyessel kapott ki  az NB II első őszi fordulójában a Kaposvölgye otthonában (2–0). Az UFC ellen sérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára a Pécsi MFC-től igazolt Berdó Balázs és Fónai Balázs. Ennek ellenére az összecsapás esélyese a vendégcsapat.

Két egyforma képességű együttes találkozik Komlón. Közös bennük, hogy egyaránt vereséggel kezdtek a Dráva csoportban. A pillanatnyi forma dönthet az abszolút kétesélyes találkozón. A BVLC-nél minden meccsnek jelentősége van – nincs miért tartalékolniuk –, az összhang miatt is jól jön Kniesz Mátyás edző alakulatának a hétközi mérkőzés.
Két megyei I. osztályban szereplő gárda a főszereplője a harmadik párnak. A kakasdi vezetők a hétvégén feltérképezték a somogyi alakulatot. Ha Babanicsék kitudják használni a mezőcsokonyai védelem megingásait, akkor nagy esélyük van arra, hogy a következő körbe jussanak.   

A párosítás. Tolle UFC Szekszárd–Kozármisleny SE: szerda, 16.30 óra. A Szekszárd várható összeállítása: Horváth B.– Dienes G., Kőkuti, Pulcz, Calka S.– Deli, Tóth P., Pákai, Mészáros T. vagy Letenyei– Kohány, Juhász Sz. Edző: Dienes Pál.
Komlói BSK–Bonyhád Völgység LC: szerda, 16.30 óra. A Bonyhád tervezett kezdőcsapata: Kovács L.– Hegedűs L., Márk A., Takács N., Krausz– Sebestyén N., Máté R., Czinkon, Gyarmati– Márk K., Dobra vagy Pfaff. Edző: Kniesz Mátyás.
Mezőcsokonya FSZE–Kakasd: szerda 16.30 óra. A Kakasd várható kezdőcsapata: Szabó M.– Tóth L., Sebestyén F., Tóth A., Palkó A.– Eisensehr, Kvanduk E., Calka N., Babanics Sz.– Tóth A., Hucker. Edző: Pámer József.

TEOL/Balázs László -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!