Sport

2010.08.12. 07:14

Még nem jött meg a KSC Szekszárd kiszemelt légiósa

Ujhelyi Gábor, az Atomerőmű-KSC Szekszárd szakvezetője jó ötletnek tartja, hogy az NB I első fordulójánal valemennyi mérkőzését a Népligetben rendezik szeptember 25-én és 26-án.

TEOL/R.G.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Annyira azért nincsenek kigyúrva a szekszárdi lányok, hogy kidöntsenek egy fát, de az biztos, hogy jó erőben lesznek, mire kezdődik a bajnokság (Fotó: Lehőcz Péter)
[/caption]

– Remek kezdeményezés, úgy gondolom, a kosárlabda ünnepe lehet ez a két nap. Franciaországban például már évek óta így indul a szezon, náluk bevált. Biztos vagyok benne, hogy itthon is sikere lesz a kezdeményezésnek, és minden évben így kezdődhet a pontvadászat – mondta a szakvezető. A szövetség tájékoztatása szerint a budapesti hétvégét közös fotózás, bankett, utánpótlás-bemutató és szurkolótáborok közti meccs is színesíti majd. A KSC az első napon lép pályára, a szekszárdiak BSE elleni találkozója 16.15-kor kezdődik.
Az első forduló műsora (Népliget). Szeptember 25., szombat: BEAC-Újbuda–SEAT Lami-Véd Győr 14, BSE–Atomerőmű Szekszárd 16.15, Nanette FTC–MKB-Euroleasing Sopron 18.30. Szeptember 26., vasárnap: Ceglédi EKK–Szeviép-Szeged 14, MiZo Pécs 2010–ZTE NKK 16.15, Vasas-Csata–Szolnoki NKK 18.30.

Ami a KSC háza táján történteket illeti, a csapat szorgosan készül a bajnoki nyitányra. Ujhelyi edző továbbra is kemény edzéseket vezényel a hölgykoszorúnak, amely egyelőre kilenc főből áll. A már korábban említett légiós még nem érkezett meg, a kiszemelttel már egyeztettek a KSC vezetői, de egyelőre nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Pedig a játékos a hírek szerint örömmel jönne, ám ezt csak akkor lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, ha már aláírta szerződését.

Időközben eldőlt, hogy melyik hat csapat játszik majd szeptember 3. és 5. között a nemzetközi Sió Kupán. Nos, a házigazda mellett a Vasas, a Szeged, a Zalaegerszeg, a Ferencváros és a szerb Hemofarm Vrsac alkotja a mezőnyt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!