Sport

2011.07.17. 21:07

Átmentette a jó formát a Paksi FC csapata

Győzelemmel kezdte a 2011/2012-es NB I-es futballidényt az MVM Paks csapata, amely a Kecskemétet verte a nyitányon.

TEOL

Amióta NB I-es a Paks, a Kecskemét még egyszer sem tudta legyőzni. Az előző idényben hazai pályán és vendégként is az atomvárosiak örülhettek – a sorozat ezúttal sem szakadt meg. A Paks megint nyert, mégpedig látványos, jó játékkal. Kis Károly csapata átmentette tavalyi formáját, Égerék a hazai pályán tőlük megszokott megalkuvást nem ismerő játékkal rukkoltak elő, és teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot.

A Kecskemét nem védekezni jött Paksra, ennek is köszönhetően nagyszerű meccset láthattak a nézők. Volt minden, ami a jó szórakozáshoz kell, gólok, kapufák, látványos megmozdulások. A Paks csapatában góllal debütált a nyáron igazolt Hrepka Ádám, de jó játékkal rukkolt elő a másik újonc, Heffler Norbert is. Erre mondják: soha rosszabb nyitányt.

OTP Bank Liga, 1. forduló: Paksi FC-Kecskeméti TE 3-2 (1-1). Paks, 2200 néző. V: Solymosi P. Paks: Csernyánszki- Heffler T., Éger, Fiola, Báló- Sifter, Sipeki- Bartha (Mészáros I., 92.), Böde, Magasföldi (Kiss T., 61.)- Hrepka (Heffler N., 61.). Kecskemét: Németh G.- Gyagya, Radanovic, Balogh B., Mohl- Ebala- Cukic (Savic, 80.), Bertus, Gyurcsó (Simon A., a szünetben)- Foxi, Stokic (Litsingi, a szünetben). Gól: Hrepka (20.), Bartha (49.), Böde (74.), illetve Stokic (30.), Simon A. (90.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!