Sport

2011.08.07. 19:30

A Bonyhád 0–2-ről állt fel és tíz emberrel nyert Szászváron

A Bonyhád továbbjutott, a Tolna kiesett a Magyar Kupából. Az országos főtábla első fordulójában tíz emberrel 0–2-ről álltak fel a bonyhádiak.

TEOL/Tudósítóinktól

Szászvár–Bonyhád Völgység LC 2–5 (2–3). Szászvár, 200 néző. V: Atyánszki. Szászvár: Fodor A.– Fritsi, Rókus, Bakó Zs., Székely F. (Érsek)– Karacsi, Balogh B., Miklós Cs., Vass L.– Wieder (Kálmán J.), Somodi (Albert A.). Edző: Szatmári Sándor. Bonyhád: Kovács L.– Bálint Á. (Dobra), Márton E., Máté N., Hoós– Márk K., Czinkon, Máté R. (Kirch), Tálas, Sebestyén N.– Márk A. (Pfaff). Edző: Kniesz Mátyás. A 11. percben már 2–0-ra vezetett a 2. percben 11-est rúgó és emberelőnybe kerülő Szászvár, de a Bonyhád nem adta fel, és remek játékkal fordított. Különösen Czinkon Szabolcs gólja ment élményszámba: a középpályás a félpályáról talált be a hazaiak kapujába. A kupaspecialista BVLC a második félidőben parádés futballal rukkolt ki és teljesen megérdemelten jutott a második fordulóba. Gól: Vass L., Wieder, illetve Márk A. 2, Máté R. 2, Czinkon. Kiállítva: Tálas a 2. percben. Jók: Vass L., Miklós Cs., Wieder, illetve Czinkon vezérletével az egész vendégcsapat dicsérhető.

Bólyi SE–Tolna VFC 1–0 (1–0). Bóly, 100 néző. V: Bana G. Bóly: Kész– Pauk, Staub E., Morvai, Sághy– Hagenthurn, Ambrus L., Schnell B., Pupp (Schmidt Zs.)– Erdélyi (Halász), Szabó Zs. (Balázs). Edző: Szugfill Róbert. Tolna: Kiss G.– Mausz P. (Szegleti), Wéber, Agócs G., Pesti V.– Házer, Rikkers P.– Pesti V. (Horváth E.), Juhász V. (Stadler), Szabolcska– Izsák. Edző: Wiesner József. A meccs nagy részében enerváltan játszott a Tolna, ennek ellenére megvoltak az esélyeik a góllövésre. Az első félidőben 0–0-nál kétszer vezették a kapusra a labdát, de mindkétszer kihagyták a nagy ziccert a látogatók. Wiesner József a szünetben cserékkel frissítette csapatát, amelynek a fordulást követően is megvoltak a lehetőségei, de azok is mind kimaradtak. A bólyiak összességében megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Gólszerző: Schnell B.. Jók: Házer, Wéber.  

A pénteki Madocsa–Bölcske mérkőzés tudósítása itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!