Sport

2011.09.02. 12:12

Bravúrra készül a Paks NB II-es csapata

Az előző fordulóban elért bravúrját készül megismételni a Paks NB II-es gárdája.

R. G.

A több NB I-et, vagy az NB I. utánpótlását megjárt játékossal rendelkező Budaörs csapata ellen rendkívül alacsony átlagéletkorú gárdával állt ki Lengyel Ferenc alakulata.

„A gólnélküli döntetlenhez az kellett, hogy Kiss Máté többször is bravúrosan védjen. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a végén mi hagytunk ki két óriási helyzetet. Tehát akár a győzelmet is megszerezhettük volna. De ezzel a bravúros döntetlennel is elégedettnek kell lennünk.” – értékelt a szakvezető.

A hétvégi fordulóban, ha lehet, az eddigieknél is nehezebb ellenféllel néz majd szembe a Lengyel-legénység. Mivel nincs élvonalbeli forduló, így várhatóan többen visszajátszanak majd a Videoton első csapatából, így egy rendkívül nehéz mérkőzés vár Papékra. „Szeretnénk tartalmasan játszani, és pontot szerezni. Bízom benne, hogy sikerülni fog.” – nyilatkozta Lengyel.

Ness Hungary NB II, Nyugati csoport, 3. forduló: Paksi FC–Videoton-Puskás Akadémia, szombat, 16.30. A Paks várható összeállítása: Kiss M.– Féhr, Berkó, Racskó, Juhász– Cziráki, Budai, Pintér, Czinger– Pap R., Feil. Edző: Lengyel Ferenc. Sérült: Ganczer. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!