Sport

2011.10.07. 13:03

Bátaszék, Dombóvár: kellene a lendületet adó siker

A sokadik idénybeli megyei rangadót rendeznek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjában, amelyen igen nagy csatára van kilátás.

TEOL/Máté Dóra

A Szekszárd együttese ezúttal Bonyhádra látogat, ahonnan az esetek nagy részében kevés sikerélménnyel tér haza. Az UFC az idei szezonban eddig remek teljesítményt nyújt, a völgységiek szereplése azonban inkább egy hullámvasútra emlékeztet. A Bátaszék az esélytelen nyugalmával látogat Balatonlellére, de talán végre megszületik az a győzelem, amely kirángatja Kiss János együttesét a gödörből. A Bölcskének hazai pályán kötelező nyernie a Mohács ellen, még úgy is, hogy az összesített góllövőlistán kilenc találattal álló Rompos Józsefre eltiltása miatt nem számíthat Buzás Attila. A sereghajtó Dombóvár az újonc Nagybajom vendége lesz, a DFC kerete alapján jó középcsapat kellene legyen, talán ezúttal Váraiék is megkezdik a feljebb kapaszkodást a tabellán.

NB III, Dráva-csoport, 8. forduló: Bonyhád VLC–Tolle UFC Szekszárd, szombat, 15 óra. A várható kezdőcsapatok, Bonyhád: Kovács L.– Márk K., Márton E. vagy Máré R., Máté N. vagy Hoós, Fekete K.– Deli D., Mondovics vagy Pfaff, Czinkon, Sebestyén N.– Márk A., Tálas. Sérült: Szabó E., Kirch, Bálint. Eltiltott: Dobra. Szekszárd: Horváth B.– Koch, Pulcz, Rátkai, Calka S.– Dienes G., Pákai, Weidinger– Hencz, Fejes, Horváth P. Eltiltva: Vizdár.

Bölcskei SE–Mohácsi TE, szombat, 15 óra. A Bölcskei SE várható kezdőcsapata: Müller R.– Jaksa P., Kern, Pasker, Rácz I.– Berényi P. vagy Fenyősi, Széles, Besenczi I., Tóth J.– Facskó vagy Szili I., Fröhlich vagy Benke. Sérült: Besenczi Z. Eltiltott: Rompos J.

AC Nagybajom–Dombóvári FC-Rutin, vasárnap, 15 óra. A Dombóvár várható kezdőcsapata: Szabados– Takács Z., Várai, Kadarkuti, Kázmér– Kovács R., Méhn, Szűcs M., Bán– Fábián I., Müller K. Eltiltott: Farkas I.

Balatonlelle SE–Bátaszék SE, vasárnap, 15 óra. A Bátaszék várható kezdőcsapata: Kurucsai– Laták, Tóth P., Kadosa, Lieszkovszky– Botos, Hegedűs L., Szekeres D., Berényi Sz.– Facskó, Bóna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!