Sport

2012.07.12. 17:12

Nagybevásárlás a Dombóvári FC-Rutinnál

Szerdán tartotta első edzését a Dombóvári FC-Rutin NB III-as csapata. Már készül a rajtra a Bölcskei SE is.

TEOL/B.L.

A bentmaradást kiharcoló dombóvári keret együtt maradt, s több új játékos csatlakozott az együtteshez, amely az augusztusban induló új bajnokságban az 1-5. helyek valamelyikére pályázik. Tóth II József edző alakulatában folytatja a több mint kétszáz élvonalbeli meccsel büszkélkedő volt kaposvári védő, Zahorecz Krisztián. Szintén a DFC játékosa lesz a csatár Laki Zoltán (Szentlőrinc, Pécsvárad), a Hőgyészről visszatérő védő, Banai Gábor, valamint a PMFC-vel tavaly NB I-ben szereplő középpályás, Tóth Zoltán.

Nyári Róbert elnökhelyettes tájékoztatása szerint közel a megegyezés a Kaposvölgye középpályásával, Huzmi Gáborral, és legutóbb a Komlóban szereplő Gelencsér Gergővel. A dombóváriak minden nap edzenek, a hétvégéken pedig felkészülési mérkőzésekkel oldják a monotóniát. Többek között játszanak a PMFC-Matias-szal, a ZTE-vel, a Szentlőrinccel és a Komlóval is.

A Bölcskei SE-nél az átigazolási szezon végéig sok minden változhat. Ami biztos, Rácz István abbahagyja a focit; Molnár Milán munkahelyi elfoglaltsága miatt alacsonyabb osztályú csapatban folytatja; Jaksa Péter pedig Németországban fog dolgozni és sportolni. Az egyetlen érkező labdarúgó a fiatal paksi középpályás, a legutóbb Bonyhádon kölcsönben szereplő Hoós Dávid. Buzás Attila edző együttese már most szombaton lejátssza első felkészülési mérkőzését, 10 órakor Pálhalmán lépnek pályára Sziliék.

Szerda-szombat ritmusban a következő ellenfelek várnak majd a Bölcskére: a Dunaszentgyörgy (július 18.), a Pálhalma (júl. 21.), a PFC U19 (júl. 25.), a KTE II (aug. 1.) és az Érd (aug. 4.) csapatai ellen hangolnak majd a piros-fehérek a Magyar Kupa országos főtáblájának mérkőzésére, amelyet augusztus 11-én rendeznek.

Az NB III-as csapatok közül a Tolna VFC és a Bonyhád VLC felkészüléséről ITT, a Tolle.UFC Szekszárdról pedig ITT olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!