Sport

2012.07.05. 15:55

Strandfoci: a bajnoki címvédő Goldwin ellen kezd a Bonyhád

Címkék#bonyhád

Pénteken megkezdődnek a 2012. évi NB I-es strandlabdarúgó-bajnokság küzdelmei Siófokon a Beach Arénában.

TEOL

Magyarország legjobb nyolc strandfoci csapata között ott lesz a 2010-ben ezüstérmes, 2011-ben bronzérmes Bonyhád BFC gárdája is. A bonyhádiak az előző években magasra tették a mércét azzal, hogy a legutóbbi két kiírásban is dobogón végeztek, így célkitűzésként idén is az első három hely elérését jelölték meg.

A bajnokság toronymagas esélyese idén is a címvédő Goldwin Pluss, a völgységiek pénteken éppen ellenük kezdik meg idei szereplésüket. A trónkövetelők között a Bonyhádon kívül ott lesz a strandlabdarúgó válogatott sorral bíró MCC Energia Gyöngyös, a válogatottakkal erősítő korábbi bajnok Szász-Therm Budapest, a hazai BFC Siófok, az NB I-es futsalosaira építő Vasas és Chicago, valamint az újonc szigetvári Keresztes Lovagok.

Bonyhád BFC mérkőzései az első hétvégén. Péntek: Bonyhád BFC–Goldwin Pluss 19. Szombat: Bonyhád BFC–MCC Energia Gyöngyös 16, Bonyhád BFC–Siófok 18. Vasárnap: Bonyhád BFC–Szász-Therm 12, Bonyhád BFC–Chicago 15.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!